Illustration

«JOSHUA» - СПОРТИВНА СОЦІАЛЬНА АКТИВНІСТЬ ВІД SWORD

Інтернет провайдер «Свард» проводить ще одну соціальну активність, на цей раз спортивну.

Наша компанія є спонсором однієї з найтитулованіших команд з баскетболу 3х3 України. Це команда «Joshua», існуюча 10 років і має в своєму активі чимало завойованих титулів.

За 6 років існування Української стритбольної ліги команда «Joshua» щорічно займала призові місця у фінальній частині чемпіонату України зі стрітболу, багаторазово залишаючи суперників позаду на міських турнірах в багатьох містах України.

У сезоні 2014 роки команда завоювала рекордну кількість титулів в рамках Української стритбольної ліги. Серед яких турнір на легендарній київській майданчику «Дев'ятка», яка принесла нашій команді безліч перемог. 2014-й не став винятком, «Дев'ятка» сприятливо зустріла команду «Joshua» подарувавши їм золото турніру.

Illustration
Illustration

Ще однією перемогою команда «Joshua» порадувала нас в епіцентрі річного життя Києва «МІСТІ спорту» в Гідропарку. Там, всупереч, складних погодних умов хлопці з «Joshua» вистояли до кінця і завоювали срібні медалі поступившись у фіналі київській команді з Вищої ліги.

Illustration
Illustration

Гостинне місто Бориспіль так само тепло прийняв хлопців з «Joshua» на щорічному турнірі «Borispol Cup», звідки команда в черговий раз привезла призи за перше місце.

Illustration
Illustration
Illustration

У День незалежності України вже за традицією відбулася фінальна частина Української стритбольної ліги, де наша команда боролася серед 106 кращих команд з баскетболу 3x3 України. Тут легкої перемоги очікувати не варто. Зустрічаючись з командами з вищої і навіть суперліги «Joshua» впевнено пройшли крізь турнірну сітку дійшовши до фіналу. У вирішальній грі сезону між «Joshua» і "Авантеля" (Дніпропетровськ) зав'язалася завзята боротьба, де нашим хлопцям не вистачило 2-х очок для перемоги. В результаті срібло чемпіонату України, з чим і вітаємо нашу команду. У складі «Joshua»: Руденко Олександр, Солов'ян Олексій, Копил Сергій і Абдрахманов Володимир.

Illustration
Illustration

Так само цього літа відбулося два турніри в форматі 2х2: спільний турнір усл і "Men's Health" в рамках фестивалю "Do not Take Fake" і Ocean Plaza Cup команда «Joshua» в складі Руденко Олександра і Копил Сергія в обох турнірах беззастережно завоювали перші місця.

Illustration
Illustration

Під закриття літнього сезону головні дійові особи «Joshua» тепер уже в складі команди «Маріам» відзначилися 1-м місцем ще на одному турнірі в класичному баскетболі 5х5. Щорічний турнір «Кубок Корочкін» або регіональний кубок «Ліги Монстрів» в цьому році пройшов в гостинному місті Українка, на березі мальовничих озер. У фіналі команда «Маріам» не залишила шансів 3-х кратним чемпіонам кубка, вигравши з рахунком 64:49.

Illustration