Illustration

Зміна тарифів SWORD

Шановні абоненти!

З вересня місяця компанія СВАРД переходить на нові тарифні плани!За останні 20 років інтернет став невід'ємною частиною у побуті людства, його значимість можна визначити поруч із комунальними послугами. Зі зростанням обсягів інформації, що передаються, сервіс повинен постійно модернізуватися з використанням новітнього обладнання та технологій. Ці процедури вимагають постійних витрат для досягнення успіху. Ціна на інтернет за останні п'ять років значно відстає у зростанні порівняно зі зростанням цін на комунальні послуги, середню заробітну плату, вартість товарів та послуг загалом.Компанія СВАРД постійно модернізує свою мережу та йде в ногу з часом. Для утримання відповідного рівня надання послуг, СВАРД вимушений з 1 вересня 2022р. оновити свою тарифну лінійку із незначним підвищенням цін.Факторами, що впливають на вимушене підвищення цін на тарифи СВАРД, стали:- подорожчання цін на кабель;- зростання зарплат в промисловості;- фактичне підвищення вартості доступу до будинкової інфраструктури;- подорожчання електроенергії;- зростання плати за доступ до електромереж;- інфляція.Які зміни відбудуться, крім підвищення ціни?1. Тариф 10 Мбіт/сек піде в архівні2. З'явиться новий тариф 300 Мбіт/сек3. Замість щоденного списання за тарифом, списання коштів з рахунку буде проводитись раз на місяць.4. У вартість тарифу включений статичний IP (видається на запит клієнта)
Чинні абоненти з тарифом 10 Мбіт/сек автоматично переведуть на найнижчий тариф із нової лінійки (50 Мбіт/сек). Решта абонентів переведеться на нові тарифи з відповідною швидкістю старому.
Сітка тарифних планів для фізичних осіб ділиться на дві категорії Домашній інтернет (для багатоквартирних будинків)Тариф StartШвидкість: 50 Мбіт/секТрафік: безлімітнийВиділений IP: на запитЦіна: 150 грн/міс. Тариф StandartШвидкість: 100 Мбіт/секТрафік: безлімітнийВиділений IP: на запитЦіна: 200 грн/міс.
Тариф TurboШвидкість: 300 Мбіт/секТрафік: безлімітнийВиділений IP: на запитЦіна: 250 грн/міс. Тариф GigaШвидкість: 1000 Мбіт/секТрафік: безлімітнийВиділений IP: на запитЦіна: 300 грн/міс. 
Інтернет для приватного сектора (будинки, таунхауси)Тариф Start HomeШвидкість: 50 Мбіт/секТрафік: безлімітнийВиділений IP: на запитЦіна: 200 грн/міс. Тариф Standart HomeШвидкість: 100 Мбіт/секТрафік: безлімітнийВиділений IP: на запитЦіна: 250 грн/міс.
Тариф Turbo HomeШвидкість: 300 Мбіт/секТрафік: безлімітнийВиділений IP: на запитЦіна: 300 грн/міс. Тариф Giga HomeШвидкість: 1000 Мбіт/секТрафік: безлімітнийВиділений IP: на запитЦіна: 350 грн/міс.
Нагадуємо про наші акції:Приведи Друга - отримай місяць Інтернету безкоштовно
ПЛАТИ ЗА 10 МІСЯЦІВ - КОРИСТУЙСЯ РІК!
3 + 3 = ПІВРОКУ!