Illustration

НОВІ СИСТЕМИ ОПЛАТИ ПОСЛУГ

• QIWI
• 24 NON-STOP

У терміналі
Даний сервіс простий у використання. При оплаті за наші послуги через термінали поповнення, гроші потрапляють на Ваш баланс протягом 15 хвилин. Як правило термінали розташовані в великих торгових молах, автомобільних заправних станціях, супермаркетах.
Знайти місце розташування найближчого терміналу до Вас можна за допомогою карти на офіційних сайтах компанії. Шукайте термінали з відповідним позначками компаній:
• QIWI
• 24 NON-STOP
Просимо вас звернути увагу на те, що при поповненні через термінал може стягуватися додаткова комісія, в розмірі від 2 до 5 грн.
ОНЛАЙН ПОПОВНЕННЯ
Якщо ви є власником картки Visa або MasterCard, а також webmoney ви зможете моментально поповнити свій баланс за допомогою онлайн сервісу:
• 24 NON-STOP
Це найзручніші способи поповнення депозиту, тому що оплату можна провести не виходячи з дому. Для цього вам потрібно зайти в свій «Кабінет» і на вкладці «Сервіси» вибрати "24 Non Stop".
В БАНКАХ
Поповнити рахунок можна у відділеннях будь-якого банку. Для цього знадобиться квитанція з внесеними реквізитами Свард і вашими даними, які необхідно заповнити самостійно.
При оплаті квитанції у відділенні банку «Райфайзен Банк Аваль» гроші на ваш рахунок надійдуть в найкоротші терміни. Також ви можете поповнювати рахунок без комісії у всіх банкоматах «Райфайзен Банк Аваль».
У квитанції треба обов'язково вказати номер вашого договору. В іншому випадку перерахування коштів займе додатковий час.