Illustration

OmegaTV - до 200 телеканалів у сучасній якості HD.

OmegaTV — цифрове телебачення через мережу інтернет.

OmegaTV — професійна компанія яка з 2017 року надає послуги цифрового телебачення через мережу інтернет. Наші пріоритети — це найкращі преміальні телеканали, гнучкі тарифи, сучасний сервіс і цілодобова технічна підтримка абонентів.
IPTV цифрове телебачення в Україні розвивається швидкими темпами і тому для нас важливо, щоб наші абоненти отримували повний спектр функцій і можливостей що відповідають вимогам глядача: HD якість телеканалів, запис ефіру, пауза і перемотка, програма телеканалу, кіноархів і навіть персональний розділ з фільмами «Кіно на TV»!
Абонентам OmegaTV доступні не лише тарифні плани, а ще й брендова тв приставка OmegaTV BOX 2, яка зарекомендувала себе як гідний пристрій для домашнього телевізору. За допомогою тв приставки OmegaTV BOX 2 ви зможете за декілька хвилин перетворити звичайний телевізор на сучасний SmartTV. Заздрити будуть навіть сусіди!
Переглядаєте телебачення на смартфоні або планшеті? Завантажуйте Android, Huawei або iOS додаток щоб завжди мати можливість дивитись телебачення в будь-якому куточку нашої країни у дорозі або на відпочинку.
Замовити послугу